Consultancy

Wij helpen bij het ontwikkelen van een online strategie

Het begint allemaal met een helder doel voor ogen. Als je niet weet wat je bestemming is kun je niet bepalen hoe je daar moet komen. Zodra het doel helder is kunnen we werken aan een strategie om dat doel te bereiken door de inzet van marketing.

Bij het bouwen van een digital marketing strategie maak ik graag gebruik van het OGSM model, dat staat voor Objectives, Goals, Strategy en Measurements. Dit model stelt je in staat om zeer doelgericht te werkt te gaan met concrete actiepunten en meet instrumenten. In veel gevallen begin ik vaak met meten om te bepalen wat het succes is van de huidige marketing inspanningen. Meten = weten.


Facebook Marketing consultancy

Facebook kent meer dan 10 miljoen gebruikers in Nederland waarvan er dagelijks +7 miljoen actief zijn. Ik zie Facebook als een zeer geschikt platform in contact te komen met je doelgroep. Het biedt je als marketeer tal van mogelijkheden om tegen lagen kosten je doelgroep te bereiken. Wat wil je nog meer?

Facebook Ads

Door de toename van content op Facebook wordt het echter steeds lastiger om je doelgroep (organisch) te bereiken. Het promoten van content op Facebook wordt daarom belangrijker om in contact te komen/blijven met je doelgroep.

Facebook Messenger Bots

Ruim 7 miljoen Nederlanders hebben Facebook Messenger geïnstalleerd op hun telefoon. Nadat Facebook in 2016 de technische schil van Facebook Messenger beschikbaar heeft gesteld voor developers is er een nieuw marketing kanaal geboren dat heet ‘Messenger Marketing’. Met dit nieuwe kanaal kun je de 1:1 dialoog aangaan met je doelgroep zonder dat er een mens aan te pas komt. Open- (96%) en clickrates (61%) zijn vooralsnog veel belovoned om hiermee aan de slag te gaan. Je kunt Facebook Messenger inzetten voor lead generation, automaiseren van klantenservice of on-boarding programma’s.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Content strategie opzetten en uitvoeren
  • Creatieve Facebook campagnes bedenken
  • Facebook Messenger Marketing campagnes
  • Facebook campagnes opzetten, beheren en optimaliseren

LinkedIn Marketing consultancy

LinkedIn wordt een steeds belangrijker marketing kanaal in de business-to-business. LinkedIn telt in Nederland ruim 4 miljoen gebruikers waarvan er dagelijks 430.000 actief zijn. LinkedIn wordt lang niet meer alleen gebruikt als platform waar je digitale CV op vermeld staat. Het platform is volop in ontwikkeling en biedt steeds meer mogelijkheden om in contact te komen met nieuwe mensen.

LinkedIn Ads

LinkedIn biedt de mogelijkheid om berichten te promoten onder je doelgroep. Daarmee is LinkedIn is mooie aanvulling op je online marketing strategie. Het platform is stevig onderhevig aan veranderingen. Het wordt bijna dagelijks verbeterd maar staat nog in de kinderschoenen.

LinkedIn advertenties gaan een steeds belangrijkere rol spelen in je content marketing strategie als gevolg van de mogelijkheden die het platform te bieden heeft. Zo kun je jouw boodschap gericht afstemmen op functie profielen, locatie en bedrijfs omvang. Een prima manier dus om leads te genereren bijvoorbeeld voor jouw business.

Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Content strategie opzetten en uitvoeren
  • Lead generation campagnes
  • LinkedIn campagnes opzetten, beheren en optimaliseren