Kom in contact met nieuwe klanten voor je praktijk.

INTAKEGESPREK AANVRAGEN
ONS PROGRAMMA

Je hebt net geïnvesteerd in de juiste apparatuur voor jouw praktijk maar het aantal nieuwe klanten blijft uit...


Jouw bedrijfskosten nemen toe als gevolg van de investering maar de omzet blijft vooralsnog achter…


Kun jij je in deze situatie herkennen? Dan kunnen wij je helpen. We bieden betaalbare en doeltreffende marketing campagnes waarbij we afrekenen op basis van resultaat, zo houden we jouw risico laag.

Marketing Rocks tijdens NVH congres 2018

Nog 2 plekken beschikbaar deze maand

"Betaalbare en doeltreffende marketing campagnes voor huidpraktijken en salons."

Afrekenen op basis van resultaat

Laag eigen risico, geen opstartkosten

+25 huidpraktijken in Nederland doen al mee

Waarom meedoen met ons programma?

Partners

Ons programma

Ontdek hoe wij jouw praktijk kunnen helpen.

Wat houdt het programma precies in?

Voor wie is het bedoeld?

Wat mag ik verwachten?

Wat zijn de kosten?

Welke resultaten zien jullie momenteel bij je klanten?

Wat kun je precies van ons verwachten?

Wij hebben een programma opgezet waarbij wij onze marketing kennis en ervaring inzetten om jou te helpen in contact te komen met nieuwe klanten voor jouw praktijk/salon.


Zodra je bent toegelaten tot ons programma krijg je een campagne manager toegewezen. Deze specialist gaat jou helpen om een marketing campagne op te zetten. Het doel van deze campagne is om het aantal aanvragen voor jou praktijk te vergroten.


We starten met een proefperiode van 2 maanden zodat wij aan elkaar kunnen wennen. Je zit dus nergens aan vast.


Samen met jou bedenken we een aanbieding waarmee we de drempel kunnen verlagen om met jouw praktijk in contact te komen. We bouwen een campagne pagina waar mensen zich kunnen aanmelden. Zodra dit staat bouwen we een campagne via jouw social media kanalen waarmee we de juiste doelgroep gaan verleiden om in te gaan op ons aanbod.


Het programma is gericht op huidpraktijken en schoonheidssalons die graag bezig zijn met hun vak en zichzelf te weinig tijd gunnen en of te weinig kennis hebben om een marketingaanpak op te zetten voor hun praktijk.

Als je besluit om je aan te melden voor ons programma volgt er eerst een intakegesprek. In dit intakegesprek zullen we beoordelen of we jouw praktijk/salon geschikt achten voor deelname tot het programma. Tevens leggen we nogmaals uit wat het programma precies inhoudt. Het intakegesprek vindt plaats bij ons op kantoor in Doetinchem of via een video call.

Ons verdienmodel is simpel, wij rekenen af per aangebrachte klant. Jij betaalt dus geen opstartkosten voor het opzetten van de campagne. Waar je bij andere bureau's al snel 1000 euro kwijt bent betaal je bij ons per aanvraag. Jij geeft zelf aan hoeveel aanvragen je per maand wenst te ontvangen. De kosten per aanvraag staan vooraf vastgesteld, jij komt dus niet voor verrassingen te staan. De kosten per aanvraag zijn voor iedere deelnemer hetzelfde en zullen we met je delen tijdens het intakegesprek.

Doordat wij inmiddels diverse praktijken en salons ondersteunen hebben we een goed beeld van de te verwachten resultaten.


Aantal leads (dit kun je zelf vaststellen min. 10)

Aantal leads naar afspraken (30%)

Aantal afspraken naar betaalde vervolgafspraken (60%)

Gemiddelde orderwaarde per klant (€340 euro)


Wat verwachten wij precies van jou?

Wij streven er naar om jou kwalitatief hoogwaardige aanvragen (leads) te leveren. Inmiddels hebben wij 25+ praktijken/salons in Nederland geholpen waardoor wij sneller tot resultaat kunnen komen voor jouw praktijk.


Je krijgt een vast aanspreekpunt toegewezen, deze persoon zal jou gedurende de periode waarin wij samenwerken ondersteunen. Wij bouwen een campagne pagina en zetten een social campagne op om mensen bekend te maken met de aanbieding. We zetten samen met jou een doeltreffende campagne op en optimaliseren deze voor een optimaal resultaat.

Wij vinden het belangrijk om samen te werken met gedreven mensen die graag willen winnen, dat willen wij namelijk ook. Na het intakegesprek zal blijken of er een match is. Je ontvang vervolgens van ons een vragenlijst per mail die je dient in te vullen. Deze vragenlijst helpt ons bij het opzetten van een campagne voor jouw praktijk. We gaan vervolgens samen een campagne bedenken o.b.v. onze ervaring. Zodra alles gereed is kan de campagne live. We delen onze aanpak met jou, zodat je een aanvraag zo goed mogelijk om kunt zetten in een trouwe klant.

Geen resultaat, geen kosten!

Je betaalt per aanvraag, geen aanvraag is dus geen kosten.

Wij hebben ons verdiept in jouw doelgroep. Je lift gratis mee op onze collectieve kennis.

Kennis en ervaring

Jouw campagne manager helpt jou bij genereren van kwalitatief hoogwaarde leads.

1:1 Coaching

Meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek.

INTAKEGESPREK AANVRAGEN

Nog 2 plekken beschikbaar deze maand

NVH Congres 2018

Lezing over social media marketing

Gijs Ros, Eigenaar Marketing Rocks

Team Marketing Rocks

Gijs Ros

Campagne Manager en Eigenaar

Nick Beijerinck

Campagne Manager

Wat anderen zeggen...

Wij doen nog steeds mee aan het programma en zijn uiterst tevreden. Marketing Rocks is erg toegankelijk en we zijn er happy met de resultaten!

Anoniem

Wij doen nog steeds mee aan het programma en zijn uiterst tevreden. Marketing Rocks is erg toegankelijk en we zijn er happy met de resultaten!

Anoniem

INTAKEGESPREK AANVRAGEN

Nog 2 plekken beschikbaar deze maand

Gevestigd aan

De Steck

Raadhuisstraat 25

Doetinchem


KvK: 52634574

Btw: NL045191931B01