Podcast #8: Facebook campagnedoelstellingen, welke moet ik kiezen? (deel 2)

In deel 2 van de podcast over Facebook Campagnedoelstellingen bespreken we hoe je lead campagnes en conversie campagnes kan opzetten in Facebook en Instagram. Het kiezen van de juiste campagnedoelstellingen is van belang om meer resultaat te halen uit je social advertising campagnes. Ik deel een aantal relevante tips die je direct kunt toepassen op je eigen campagnes.

Lead Campagnes in Facebook

Hiervoor kun je de volgende doelstellingen gebruiken: verkeer sturen naar een landingspagina, leads verzamelen via een leadformulier, chatberichten en conversie. In deze podcast bespreek ik elke doelstelling en deel ik mijn ervaringen met je.

 

Conversie Campagnes in Facebook

Het instellen van Facebook Pixels is van essentieel belang om een goede conversie campagne te draaien in Facebook of Instagram. Zodra deze eenmaal goed staan ingesteld kun je ook gebruik maken van de doelstelling verkopen uit catalogus. Deze doelstelling is zeer interessant voor e-commerce bedrijven. Dit stelt je in staat om mensen die op je webshop zijn geweest die niet hebben gekocht weer terug te winnen via Facebook of Instagram. Hoe dit werkt leg ik allemaal uit in de podcast!

 

Online Facebook Training

Sinds kort staat mijn online training ‘Adverteren op Facebook’ online, deze kun je gratis volgen. Je ontvangt per e-mail 3 video’s waarmee je de basis van adverteren op Facebook onder de knie krijgt. Na deze video lessen ben je in staat om de juiste doelgroep te selecteren en weet je welke type advertentie wel en niet werken.

Klik hier om je aan te melden.

 

Liever luisteren via iTunes?

Luister op iTunes